Annons

Thomas Skoglund
Personlige tränaren Thomas Skoglund skriver om övningar och träning för Café.

Annons
 

Schyffert vs. Björk

Vad händer om vi tar två av Sveriges mest kända mediepersonligheter, en personlig tränare och en uppsjö av träningsutmaningar?
Svaret lyder; Sveriges mest efterlängtade pt-fight!

De kommande tre månaderna får du som läsare följa Henrik Schyffert och Martin Björks resa mot bättre fysik. Varje vecka uppdateras herrarnas framgångar, snedsteg och personliga upplevelser kring nivåer av träning de tidigare aldrig testat.
Allt paketerat så att ni läsare också ska våga kliva ur den mysiga värmen i er comfortzone och öka farten mot nya träningsmål.


IMG_9874

Träningsvärldens ctrl, alt + delete
Träning är ingenting nytt för varken Schyffert eller Björk, tvärtom.
Båda besitter år av erfarenhet tack vare perioder av gymträning, crossfit och skidåkning. Så, hur skiljer sig upplägget nu mot vad de tidigare gjort?

Grabbarna kommer att träna individuellt med undertecknad två-fyra gånger i veckan. Träningspass som initialt prickskjuter deras muskulärt svagare länkar, och samtidigt ruskar om alla deras redan invanda träningspass. En, för träningsvärldens, motsvarighet till ctrl, alt + delete.
Jag vill påvisa att vi genom att bredda våra vyer inom träning också kan nå nya nivåer av resultat –
oavsett om din önskan är att bli av med några trivselkilon eller slå personligt rekord i bänkpress.

Annons

Inläggen kommer belysa vikten av periodicering och förklarande lyfta fram vikten av högintensiv träning, maxstyrka, fettförbränning och rehabilitering i linje med att upplägg för detta appliceras i deltagarnas pass.
Allt för att dem ska nå nya resultat, och du som läsare ny kunskap.

 


IMG_9789

Vem vinner?
Den som bäst lyckats nå sina önskade träningsmål kommer att tituleras som vinnare vid projektets slut. Punkt.
Givetvis är det av stor vikt att poängtera att skapandet av en positiv och hållbar förändring, med stadigvarande kliv framåt, är en seger i sig.
Herrarna tävlar mot sig själva, och trots att de kommer jämföras med varandra består den största vinsten av att slå den äldre, och ur det här hänseendet, ”sämre”, versionen av sig själva.
Mer om deltagarnas startläge och mål kan du läsa i nästkommande inlägg.

IMG_9758

Då packar vi upp träningskläderna, fyller upp vattenflaskorna och ruskar om Henrik Schyffert och Martin Björk som om det inte finns någon morgondag.
Och till alla er läsare – varmt välkomna till Cafés pt-fight 2016!

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar